Om thuis in beweging te blijven

Beste jongens en meisjes, 

Nu wij niet in het zwembad kunnen oefenen voor jullie diploma, zijn we op zoek gegaan naar oefeningen die jullie thuis kunnen doen.Wij willen jullie iedere week een oefening of iets anders toesturen om hiermee aan de slag te kunnen.Hierbij de eerste oefening die jullie met behulp van jullie ouders/verzorgers kunnen doen. Wat heb je nodig: een tennisbal, een muur waartegen je een bal kan gooien en stoepkrijt of tape. Deze oefening kan gedaan worden door alle kinderen en is van toepassing voor alle diploma’s. Laten jullie ons weten of het is gelukt.Stuur een foto of filmpje naar Urb.secretariaat@gmail.com en laat ons zien wat jullie hebben gedaan.

Veel plezier en succes met oefenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *