Het KinderBeestFeest gaat dit jaar niet door

Een bericht van de organisatie van het kinderbeest feest:

Helaas kan het KinderBeestFeest 2020 niet doorgaan op 5 juni a.s. In de afgelopen maanden zijn wij (achter de schermen) alweer druk bezig geweest met de voorbereidingen van het KinderBeestFeest 2020. Heel veel vrijwilligers werken al hard aan alle zaken die voorbereid moeten worden om op 5 juni a.s. onze bijna 5000 gasten te ontvangen en een onvergetelijke avond te bezorgen. Echter: de wereld is inmiddels in de ban van de Corona pandemie. De gevolgen van deze pandemie merken wij als KinderBeestFeest organisatie ook duidelijk. ARTIS is gesloten voor publiek, vergaderen wordt bijna onmogelijk, (zorg)hulpverleners/vrijwilligers zijn enorm druk in hun eigen werk en hebben weinig tijd voor het KinderBeestFeest en last but not least: vele partijen die ons sponsoren of diensten aanbieden zitten zelf in zwaar weer. Vanuit de zorginstellingen en ook vanuit gasten komen in toenemende mate vragen of het KinderBeestFeest dit jaar door kan gaan?? Dit is een vraag die ons als bestuur ook bezighoudt. Een moeilijk dilemma waar het bestuur deze week over vergaderd heeft. Tot onze grote spijt hebben we moeten concluderen dat het organiseren van het KinderBeestFeest op vrijdag 5 juni 2020 niet haalbaar is. Het is niet verantwoord om in de huidige situatie de voorbereidingen doorgang te laten vinden en het is te onzeker of wij 5 juni een KinderBeestFeest kunnen (en mogen) organiseren. Daarom het besluit van het Bestuur om het KinderBeestFeest op 5 juni NIET door te laten gaan!! Het bestuur betreurt het enorm dat wij dit bericht moeten brengen, maar dit is de realiteit van nu. Wij hopen dat iedereen, vrijwilligers, gasten en sponsoren, begrip hebben voor dit lastige besluit. Wij willen jullie allemaal bedanken voor de inzet voor wat betreft de voorbereidingen die jullie in de afgelopen maanden al hebben gedaan. Wij hopen weer op iedereen te kunnen rekenen bij de volgende editie! Op naar een knallend KinderBeestFeest in 2021! Met vriendelijke groet, namens het Bestuur, Frank Berg, voorzitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *